Kapteijn Rentmeesters biedt u een gratis spreekuur aan.

U bent eigenaar van agrarische gronden die u professioneel wenst te gaan verpachten of u heeft een geschil met uw pachter waarin u graag nader geadviseerd wenst te worden. U wordt geconfronteerd met een onteigening of een voorkeursrecht (Wet voorkeursrecht Gemeente). U wenst graag inzicht te hebben in de waarde van uw agrarisch onroerend goed in de vrije of verpachte staat? Er is mogelijk een bestemmingswijziging aan de orde, wat moet u doen?

Voor al uw vragen, problemen of geschillen op het gebied van pacht, grondzaken, bestuursrechtelijke schadevergoeding en dergelijke biedt Kapteijn Rentmeesters u de mogelijkheid om eenmalig gebruik te maken van het spreekuur. Het spreekuur is gratis, laagdrempelig en zowel voor (semi-)overheden, stichtingen, woningcorporaties e.d. toegankelijk. Ook als er meerdere zaken spelen kunnen deze besproken worden tijdens het spreekuur. Tijdens het spreekuur zullen wij op basis van de beschikbare informatie een eerste beoordeling van uw vraag, probleem of geschil geven.

Via het contactformulier: e-mail kunt u een verzoek achter laten voor het gratis spreekuur. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Deze afspraak kan bij ons op kantoor of bij u op locatie plaatsvinden.

Wij zijn u graag van dienst!