Over ons

Over ons

Kijk, vertelde de grondeigenaar met gepaste trots. “Dit stuk grond heb ik 2 jaar geleden gekocht. Het plan voor nieuwbouw is net goedgekeurd door de gemeente en de provincie”.

Dit speelde zich af in 1967, waar Kapteijn bemiddelde in de aankoop van een perceel grond en de goedkeuring bij de gemeente en de provincie verzorgde.

Het kopen van grond was zaak van “is de prijs niet te hoog”, het overige was zo goed als bijzaak.

Hoe anders is dit nu.

Wie de werkzaamheden van een moderne rentmeester bekijkt, ziet dat de zaken veel complexer liggen ten opzichte van de werkzaamheden van weleer. Wat altijd is gebleven, is de degelijkheid en de zorg voor goed rentmeesterschap.

Beheerde de rentmeester in vroegere tijden meestal een omvangrijk landgoed, thans adviseert, bemiddelt en beheert de rentmeester voor een brede kring van opdrachtgevers. De eigentijdse rentmeester combineert heldere communicatie met gerichte economische- juridische- en maatschappelijke kennis. Om zijn rol als adviseur goed kunnen te uitvoeren,  is de rentmeester een deskundige op het gebied van communicatie. Geregeld neemt hij bij de betrokkenen plaats aan de keukentafel en zorgt dat zijn opdrachtgevers kunnen beschikken over actuele dossiers. Een relatie met een rentmeester is dan ook vaak een duurzame relatie, gericht op de lange termijn.

 

Kapteijn Grondzaken beheert, bemiddelt en adviseert over vastgoed – vooral op de scheidslijn van stad en land – in het landelijk gebied.

 

Een echt familiebedrijf:

Ons familiebedrijf kan putten uit meerdere generaties van ervaring die van vader op zoon is overgedragen. Ervaring uit het verleden gecombineerd met de kennis van nu.

Wat doen wij:

Kapteijn Grondzaken beheert, bemiddelt en adviseert over vastgoed -vooral op de scheidslijn van stad en land- in het landelijk gebied.

Werkgebied:

Onze dienstverlening is vooral gericht op het buitengebied rondom de Randstad.

Waar zijn wij bij aangesloten:

nvrlogo
vastgoedcert_logo4
logo_fpg_kop_vp
log_waaier
vvor